​Professionel hjælp til brolægning og belægningsarbejde

Topprofessionelt arbejde i høj kvalitet

Har du brug for professionel hjælp til brolægning eller andet belægningsarbejde? Så er du kommet til det rette sted. Hos Nordfyns Handymand har vi mange års erfaring med alle former for belægninger, som vi lægger til konkurrencedygtige priser.

Vores dygtige brolægger kører ud til private og erhverv i blandt andet Søndersø, Otterup, Odense og andre steder på Fyn. Alle vores kunder kan altid se frem til et topprofessionelt arbejde i høj kvalitet.

Belægningsarbejde med fliser eller sten

Vi lægger alle former for sten og fliser til alle formål. Det kan være alt fra en klassisk flisebelægning til en unik granitbelægning. Vi kan lægge dem helt traditionelt, men vi kan også lægge dem i spændende mønstre med forskellige farvenuancer.

Vi udfører brolægning såsom:

  • Stier
  • Fortov​
  • Terrasse
  • Indkørsel​
  • Havegang
  • Belægningsarbejde​

​Derudover tilbyder vi regelmæssig haveservice, hvor vi kan hjælpe med at holde græsplænen pæn, hækken lige og ukrudtet nede med videre.

Hvad koster brolægning?

Vores priser for brolægning varierer meget og afhænger blandt andet af belægningens størrelse og af dine ønsker til sten eller fliser. Dertil kommer jordforhold og eventuel bortskaffelse af den gamle belægning.

Der findes rigtig mange forskellige sten og fliser, og de kan lægges i utallige mønstre. Den endelige pris afhænger naturligvis af, hvor tidskrævende opgaven er. Desuden afhænger prisen af, om du selv køber fliserne eller stenene hos en forhandler, eller om vi skal købe dem for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 21 45 91 26 eller skrive til os på e-mail info@nordfynshandymand.dk.​

Følg med på Facebook eller skriv til os for at få et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nordfyns Handymand

Jullerupvej 14, 5471 Søndersø

Telefon: 21 45 91 26

Send en mail

​CVR: 32107931