Snerydning hos private og virksomheder

Har du brug for snerydning på Nordfyn, har vi hos Nordfyns Handyman mange års egenhændig erfaring med snerydning for private og virksomheder. Når sneen falder, skal der skovles sne. Særligt uden for din grund på fortovet er det vigtigt at få det gjort, da det er dit ansvar at få det gjort, så der ikke sker ulykker.

Vi tilbyder snerydning i alle kvarterer og på matrikler hos virksomheder, hvor man har behov for at få ryddet sneen hurtigt. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der står inde for vores arbejde. Vi sørger for at få fjernet al sne og is på veje og fortove, hvor du ønsker det. Så skal du ikke selv bekymre dig om at få det gjort i tide.

Grundig og effektiv snerydning

​Vi har alle de rigtige maskiner og redskaber til at rydde sne ganske effektivt og grundigt. Når du har en fast aftale med os, kontakter du os, så snart du ser, at der falder sne.

Så kommer vi og rydder med det samme og salter efterfølgende. Det er et nødvendig onde, der bare skal overstås, men hvorfor ikke få professionel snerydning til fornuftige snerydning priser.

Da vi har mange års erfaring, er vi hurtige om opgaven uden at gå på kompromis med kvaliteten og dine behov. Vi er meget omhyggelige, så vi med sikkerhed får alt med, og der ikke opstår pletvis glatte fortove og veje, som kan være farlige for både bilister og fodgængere.

Få ryddet sne til en konkurrencedygtig pris

​Er du træt af at rydde sne om vinteren? Lad os stå for din snerydning, så du kan sidde inde i varmen og nyde synet af, at din indkørsel og stier bliver helt snefri. Ring og få et godt tilbud - vi kører med særdeles konkurrencedygtige priser. Kontakt os på telefon 21 45 91 26, eller skriv til os på info@nordfynshandymand.dk.

Følg med på Facebook eller skriv til os for at få et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nordfyns Handymand

Jullerupvej 14, 5471 Søndersø

Telefon: 21 45 91 26

Send en mail

​CVR: 32107931