Snerydning hos private og virksomheder

Har du brug for snerydning på Nordfyn, har jeg hos Nordfyns Handyman mange års egenhændig erfaring med snerydning for private og virksomheder.

Når sneen falder, skal der skovles sne. Særligt uden for din grund på fortovet er det vigtigt at få det gjort, da det er dit ansvar at få det gjort, så der ikke sker ulykker.

Jeg tilbyder snerydning i alle kvarterer og på matrikler hos virksomheder, hvor man har behov for at få ryddet sneen hurtigt. Mit firma er kvalitetsbevidst og jeg står inde for mit arbejde. Jeg sørger for at få fjernet al sne og is på veje og fortove, hvor du ønsker det. Så skal du ikke selv bekymre dig om at få det gjort i tide.

Grundig og effektiv snerydning

​Jeg har alle de rigtige maskiner og redskaber til at rydde sne ganske effektivt og grundigt. Når du har en fast aftale kontakter du mig, så snart du ser, at der falder sne.​

Så kommer jeg og rydder med det samme og salter efterfølgende. Det er et nødvendig onde, der bare skal overstås, men hvorfor ikke få professionel snerydning til fornuftige snerydning priser?

Da jeg har mange års erfaring, er jeg hurtig til opgaven uden at gå på kompromis med kvaliteten og dine behov. Jeg er meget omhyggelig, så jeg med sikkerhed får alt med, og der ikke opstår pletvis glatte fortove og veje, som kan være farlige for både bilister og fodgængere.

Få ryddet sne til en konkurrencedygtig pris

​Er du træt af at rydde sne om vinteren? Lad mig stå for din snerydning, så du kan sidde inde i varmen og nyde synet af, at din indkørsel og stier bliver helt snefri. Ring og få et godt tilbud - Jeg kører med særdeles konkurrencedygtige priser. Kontakt mig på 21 45 91 26, eller skriv på info@nordfynshandymand.dk.

Kontakt mig

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordfyns foretrukne siden 2009

Siden 2009 har Nordfyns Handymand hjulpet privat- og erhvervskunder i hele landet.

Konkurrencedygtige priser

Vælger du mig som handyman til din opgave er du altid sikret konkurrencedygtige priser.

En håndværker til det hele

Jeg kan tilbyde et bredt udvalg af kompetencer inden for brolægning og anlægningsarbejde.

Om Nordfyns handymand

Hos Nordfyns Handymand har du at gøre med en kompetent altmuligmand, som kan hjælpe dig med alt fra hus og have til alle former for erhvervsservice. Jeg kommer ud til kunder i Odense, Otterup, Søndersø og omegn.

fb-24-hvid-circle

Kontaktoplysninger

Nordfyns Handymand 

v/Henning Lynge Pedersen

​Jullerupvej 14, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 45 91 26

E-mail: info@nordfynshandymand.dk