Ny carport af træ med eller uden skur

Vi sikrer et tømrerarbejde i høj kvalitet

Vil du gerne have en ny carport til din bil? Så lad os bygge den for dig. Hos Nordfyns Handymand har vi en solid erfaring med at bygge carporte af træ og stål. Vi servicerer kunder i blandt andet Søndersø, Otterup og Odense samt på det øvrige Fyn.

Vores dygtige tømrere leverer altid et topprofessionelt tømrerarbejde i høj kvalitet. Samtidig har vi konkurrencedygtige priser. Derfor kan du trygt henvende dig til os.

Vi bygger helt efter din ønsker og behov

Der er mange fordele ved at eje en carport. Du kan for eksempel gå ud af bilen og tømme bagagerummet i tørvejr, selvom det regner. Samtidig er bilen aldrig sneet til om vinteren. Dertil kommer, at den måske ikke skal vaskes så tit.

Vi bygger gerne en ny carport, der bliver lige præcis efter dine ønsker og behov. Måske ønsker du et skur til haveredskaber, havemøbler og lignende. Eller måske ønsker du en garage med vægge og port. Mulighederne er mange, og vi står klar til at råde og vejlede dig.

Hvad koster en carport?

Vores priser for at bygge carporte afhænger af materialerne og af omfanget. Du kan vælge en billig løsning, hvis carporten blot skal være en overdækning. Det koster naturligvis noget mere, hvis du ønsker en dobbelt carport med skur, vægge og garageporte.

Få et tilbud på en ny carport eller garage

Kontakt os gerne for at få gode ideer og en masse inspiration, når du skal beslutte dig for udformning, materialer og størrelse. Vi kommer gerne ud for at gennemgå de mange muligheder med dig. Bagefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for en ny carport eller garage.

Vil du høre mere?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook eller skriv til os for at få et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nordfyns Handymand

Jullerupvej 14, 5471 Søndersø

Telefon: 21 45 91 26

Send en mail

​CVR: 32107931