Jord- og gravearbejde udføres​

Skal du have udført professionelt gravearbejde? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Nordfyns Handymand har jeg mange års erfaring med forskellige former for grave- og jordarbejde, som jeg udfører til konkurrencedygtige priser for private og erhverv.

Virksomheden holder til i Søndersø, men jeg kører også meget gerne ud til kunder andre steder på Fyn, for eksempel i Odense og Otterup.

Hvilke slags graveopgaver kan vi hjælpe med?

Grave- og jordarbejde kan være nødvendigt af mange forskellige årsager. Det kan for eksempel være, at du skal have gravet ud, så du kan få bygget en terrasse, eller at du skal have bygget en carport. Uanset hvad årsagen til dit gravearbejde er, står jeg klar til at hjælpe med min minigraver.​

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster gravearbejde?

Priserne på gravearbejde afhænger i høj grad af, hvor omfattende og tidskrævende den pågældende graveopgave er. Hvis du ønsker en konkret pris på lige netop din opgave, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte mig.

​​

Jeg udarbejder nemlig gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig, så du har en konkret pris at forholde dig til, før du påbegynder dit byggeprojekt.

​​

Har du nogen spørgsmål? Eller kunne du tænke dig et tilbud på en opgave? Så kan du med fordel ringe på telefon 21 45 91 26 eller skrive til info@nordfynshandymand.dk for at høre mere om vores service.​

Kontakt mig

Nordfyns foretrukne siden 2009

Siden 2009 har Nordfyns Handymand hjulpet privat- og erhvervskunder i hele landet.

Konkurrencedygtige priser

Vælger du mig som handyman til din opgave er du altid sikret konkurrencedygtige priser.

En håndværker til det hele

Jeg kan tilbyde et bredt udvalg af kompetencer inden for brolægning og anlægningsarbejde.

Om Nordfyns handymand

Hos Nordfyns Handymand har du at gøre med en kompetent altmuligmand, som kan hjælpe dig med alt fra hus og have til alle former for erhvervsservice. Jeg kommer ud til kunder i Odense, Otterup, Søndersø og omegn.

fb-24-hvid-circle

Kontaktoplysninger

Nordfyns Handymand 

v/Henning Lynge Pedersen

​Jullerupvej 14, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 45 91 26

E-mail: info@nordfynshandymand.dk