Jord- og gravearbejde udføres​

​Skal du have udført professionelt gravearbejde? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Nordfyns Handymand har vi mange års erfaring med forskellige former for grave- og jordarbejde, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for private og erhverv. 

Vores virksomhed holder til i Søndersø, men vi kører også meget gerne ud til kunder andre steder på Fyn, for eksempel i Odense og Otterup.

Hvilke slags graveopgaver kan vi hjælpe med?

Grave- og jordarbejde kan være nødvendigt af mange forskellige årsager. Det kan for eksempel være, at du skal have gravet ud, så du kan få bygget en terrasse, eller at du skal have bygget en carport. Uanset hvad årsagen til dit gravearbejde er, står vi klar til at hjælpe med vores minigraver.

Hvad koster gravearbejde?

Priserne på gravearbejde afhænger i høj grad af, hvor omfattende og tidskrævende den pågældende graveopgave er. Hvis du ønsker en konkret pris på lige netop din opgave, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os. 

Vi udarbejder nemlig gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig, så du har en konkret pris at forholde dig til, før du påbegynder dit byggeprojekt.

Har du nogen spørgsmål? Eller kunne du tænke dig et tilbud på en opgave? Så kan du med fordel ringe til os på telefon 21 45 91 26 eller skrive til vores e-mail info@nordfynshandymand.dk for at høre mere om vores service. 

Følg med på Facebook eller skriv til os for at få et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nordfyns Handymand

Jullerupvej 14, 5471 Søndersø

Telefon: 21 45 91 26

Send en mail

​CVR: 32107931