Ny indkørsel af fliser eller sten i høj kvalitet

Vi sikrer et topprofessionelt flisearbejde

Drømmer du om en ny indkørsel? Så lad os ordne din belægning. Hos Nordfyns Handymand har vi mangeårig erfaring med alle former for belægningsarbejde. Vi kører ud til private og erhverv i blandt andet Søndersø, Otterup og Odense samt andre steder på Fyn.

Vores dygtige brolæggere leverer altid et topprofessionelt flisearbejde i høj kvalitet. Dertil kommer, at vi har konkurrencedygtige priser.

Klassiske fliser eller spændende mønstre

Indkørsler holder typisk i mange år, men efter en længere årrække kan fliserne blive kedelige, ligesom de kan blive skæve og ligefrem knække. Det kan også være, at din indkørsel stadig er pæn, men at du hellere vil have nogle andre fliser, eller at du ønsker en anden udformning af indkørslen.

Vi har stor ekspertise med enhver form for lægning af fliser i indkørsel, og du kan vælge imellem et væld af fliser og sten. Vi kan for eksempel tilbyde fliselægning med klassiske betonfliser, men vi kan også lægge brosten, granit, chaussesten eller noget helt fjerde. Desuden kan vi kombinere forskellige materialer og farver i utallige mønstre, hvis du ønsker en helt ny indkørsel.

Hvad koster en ny indkørsel?

Vores priser for lægning af indkørsel afhænger af mange forhold. Der kan være særlige jordforhold, og der vil typisk være en gammel belægning, som skal tages op og bortskaffes. Dertil kommer dine ønsker til sten og fliser. Du kan selv indkøbe fliserne eller stenene, men vi står gerne for indkøbet.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre meget mere. Vi kommer gerne ud for at råde og vejlede, ligesom vi gerne kommer med ideer og inspiration. Samtidig kan du fortælle, hvad du drømmer om. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for en ny indkørsel.​

Vil du høre mere?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook eller skriv til os for at få et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nordfyns Handymand

Jullerupvej 14, 5471 Søndersø

Telefon: 21 45 91 26

Send en mail

​CVR: 32107931