Ny indkørsel af fliser eller sten i høj kvalitet

Jeg sikrer et topprofessionelt flisearbejde

Drømmer du om en ny indkørsel? Så lad mig ordne din belægning. Hos Nordfyns Handymand har jeg mangeårig erfaring med alle former for belægningsarbejde. 

Jeg kører ud til private og erhverv i blandt andet Søndersø, Otterup og Odense samt andre steder på Fyn. Har du brug for professionel hjælp til havearbejde eller til den regelmæssige vedligeholdelse af haven?​​

Jeg leverer altid et topprofessionelt flisearbejde i høj kvalitet. Dertil kommer, at jeg har konkurrencedygtige priser.

Klassiske fliser eller spændende mønstre

Indkørsler holder typisk i mange år, men efter en længere årrække kan fliserne blive kedelige, ligesom de kan blive skæve og ligefrem knække. Det kan også være, at din indkørsel stadig er pæn, men at du hellere vil have nogle andre fliser, eller at du ønsker en anden udformning af indkørslen.

Jeg har stor ekspertise med enhver form for lægning af fliser i indkørsel, og du kan vælge imellem et væld af fliser og sten. Jeg kan for eksempel tilbyde fliselægning med klassiske betonfliser, men jeg kan også lægge brosten, granit, chaussesten eller noget helt fjerde. Desuden kan jeg kombinere forskellige materialer og farver i utallige mønstre, hvis du ønsker en helt ny indkørsel.

Hvad koster en ny indkørsel?

Mine priser for lægning af indkørsel afhænger af mange forhold. Der kan være særlige jordforhold, og der vil typisk være en gammel belægning, som skal tages op og bortskaffes. Dertil kommer dine ønsker til sten og fliser. Du kan selv indkøbe fliserne eller stenene, men jeg står gerne for indkøbet.

​​

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre meget mere. Jeg kommer gerne ud for at råde og vejlede, ligesom jeg gerne kommer med idéer og inspiration. Samtidig kan du fortælle, hvad du drømmer om. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud med en god pris for en ny indkørsel.​

Kontakt mig

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordfyns foretrukne siden 2009

Siden 2009 har Nordfyns Handymand hjulpet privat- og erhvervskunder i hele landet.

Konkurrencedygtige priser

Vælger du mig som handyman til din opgave er du altid sikret konkurrencedygtige priser.

En håndværker til det hele

Jeg kan tilbyde et bredt udvalg af kompetencer inden for brolægning og anlægningsarbejde.

Om Nordfyns handymand

Hos Nordfyns Handymand har du at gøre med en kompetent altmuligmand, som kan hjælpe dig med alt fra hus og have til alle former for erhvervsservice. Jeg kommer ud til kunder i Odense, Otterup, Søndersø og omegn.

fb-24-hvid-circle

Kontaktoplysninger

Nordfyns Handymand 

v/Henning Lynge Pedersen

​Jullerupvej 14, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 45 91 26

E-mail: info@nordfynshandymand.dk