Professionel træfældning og træbeskæring

Har du et træ i haven, som du gerne vil have hjælp til at få fældet, eller som trænger til at blive beskåret? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Nordfyns Handymand i Søndersø har vi mange års erfaring inden for blandt andet træfældning og træbeskæring, som vi tilbyder til private og erhverv til ganske konkurrencedygtige priser.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Odense, Otterup og omegn samt på det øvrige Fyn. Vi kan desuden hjælpe med regelmæssig haveservice.

Hvad koster træfældning?

Vores priser på fældning af træer afhænger blandt andet af, hvor stort et træ der er tale om, og hvordan det skal fældes. Det kan også være, at du ønsker at få fældet flere træer, og så beregner vi naturligvis en samlet pris til dig. 

Uanset hvad kan du være sikker på, at vi har det rette sikkerhedsudstyr, så der hverken sker personskade eller skade på omkringliggende bygninger eller planter i haven.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fældning af træ

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på træbeskæring eller træfældning, hører vi meget gerne fra dig. Vi tilbyder altid en billig pris.

Du kan enten ringe til os på telefon 21 45 91 26, eller du kan skrive til vores e-mail info@nordfynshandymand.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Følg med på Facebook eller skriv til os for at få et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nordfyns Handymand

Jullerupvej 14, 5471 Søndersø

Telefon: 21 45 91 26

Send en mail

​CVR: 32107931