Haveservice og løbende vedligeholdelse

Har du brug for professionel hjælp til havearbejde eller til den regelmæssige vedligeholdelse af haven?

Hos Nordfyns Handymand i Søndersø tilbyder vi blandt andet haveservice i alle typer haver. Fra den lille forhave på villavejen til den store grund omkring sommerhuset. Vi kan stå for alt lige fra anlæg af have til brolægning. Vi udfører blandt andet haveservice i Otterup, Odense og på resten af Fyn.

Uanset hvor haven ligger, skal den være en fryd for øjet. Et fristed, hvor du kan koble af, finde ro og få ny energi. Overlad derfor trygt din have til os, så sørger vi for, at din have altid ser pæn ud.

Vi tilbyder følgende inden for haveservice:​

  • Stubfræsning
  • Drivhusservice
  • Snerydning
  • Og meget mere...​

Hvis din fantasi rækker længere end vores, og du skal have ordnet noget i din have, som ikke er beskrevet på vores hjemmeside, så fortvivl ikke! Fortæl os om opgaven, og så finder vi ud af, hvordan vi kan løse den.

Hvad koster havearbejde?

Vores priser på havearbejde og haveservice afhænger blandt andet af, hvor ofte vores havemand skal komme forbi, og hvilken opgave han skal udføre for dig.

Ønsker du en konkret pris på professionel havehjælp, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 21 45 91 26 eller skriv til vores e-mail info@nordfynshandymand.dk.

Vi laver alt, bare ikke dine lektier og din aftensmad :)

Følg med på Facebook eller skriv til os for at få et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nordfyns Handymand

Jullerupvej 14, 5471 Søndersø

Telefon: 21 45 91 26

Send en mail

​CVR: 32107931